V./2

· Eladó Lakások · ELKELT!

V. emeleti dupla komfortos új építésű lakás tetőterasszal (112,93 m2) Az előtérből (4,91 m2) nyílik a kisebb, zuhanyzós fürdőszoba (4,01 m2), valamint a közlekedő (5,19 m2). Utóbbi vezet az amerikai konyhás nappaliba (29,72 m2), az egyik hálószobába (13,50 m2), valamint a kádas fürdőszobába (5,30 m2). A másik hálószoba (13,16 m2) a nappaliból nyílik. A nappaliból és a hálóból egyaránt megközelíthető az erkély (2,78 m2). A nappaliból lépcsőn (3,44 m2) keresztül a felső szintre jutunk, ahol egy csodálatos tetőterasz található (50m2). Kellemes, tágas élettér, alkalmas napozásra, minőségi idő eltöltésére, társasági összejövetelekre egyaránt. A kényelmet szolgálja a teraszhoz tartozó teakonyha (2,26 m2), ahol előkészíthető egy kellemes reggeli, délutáni tea, vagy egy esti koktél party.

Extrák

További Információk

Költözzön Budapest szívébe a VI. kerületbe a város legnépszerűbb bevásárlóközpontjához a Westend City Centerhez és a tömegközlekedésben kiemelt szerepet játszó Nyugati pályaudvarhoz közel. Élvezze a belvárosi életet egy valódi innovációt nyújtó modern környezetben, a Skyedge okos otthon csomagjainkkal. Élvezze Budapestet testközelből, egy kis sétával könnyen elérhető a Bazilika, az Operaház,Szabadság-tér, a legfelkapottabb kávézók, clubbok, bárok,és parkok. A bulizni vágyóknak sem kell messze menni, hisz azt is könnyen elérheti aki a belvárosban él.

Autósoknak:
Autóval könnyen megközelíthető a Szondi utca felől.
A parkolás lehetséges az utcán is vagy a szomszédos Csengery utcában lévő őrzött parkolóban.

Akik nem rendelkeznek gépjárművel:
Számtalan tömegközlekedési eszköz a közelben.
M3 metró, 4-6-os villamos, buszok, trolibuszok.
Bővebb információért ajánljuk a Bkk útvonaltervező alkalmazását.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánljuk a MOL Bubi közbringa rendszert, melynek elindításával új fejezet indult a budapesti közösségi közlekedésben. Bárki igénybe veheti a MOL Bubit Budapesten, mely 99 gyűjtőállomásból és 1150 kerékpárból áll.
Igénybe vehető: negyedéves, féléves, vagy éves bérlettel, 24 órás, 72 órás és 7 napos jeggyel, a hét minden napján 0-24 óráig.

A lakáselválasztó falak 54 dB-es Eu-s hangszigetelési szabványhoz képest, magasabb 68 dB-es terhelést is szigetelnek így biztosítva a hangszennyezés mentes nyugodt élőteret. A nyílászárók 6 légkamrás kivitelben 1,0 W/m2K. A fűtés a földgázról üzemeltetett modern kombi cirkó kazán szolgáltatja. Padlóburkolatok a konyha, fürdőszoba, előszoba helyiségben mázas kerámia. A hálószoba és nappali padlóburkolata laminált, nagy kopás állóságú parketta. Klímaberendezés alap felszereltséggel kerül előkészítésre bel- és kültéri egységnek. A wc és fürdő helyiségben ventilátoros szellőző rendszer kerül kialakításra. A konyhában a páraelszívó gép kiállása előkészítve. Riasztó hálózat falba süllyesztet kivitelben kiépítésre kerül.A riasztóberendezést valamint a konyhabútort a lakás műszaki tartalma nem tartalmazza.

Térkép

Budapest, Vörösmarty utca 75, Magyarország