IV./3

· Eladó Lakások · Foglalt

IV. emeleti, DNY-ÉK-i fekvésű, világos lakás (68,80 m2). Az előtérből (3,91 m2) nyílik a különálló WC (1,37 m2), illetve a közlekedő (7,14 m2), ami az amerikai konyhás nappaliba vezet. A konyha (5,16 m2) részben szeparált, de egy légtérben található a nappalival (18,20 m2) és tartozik hozzá egy kamra is (1,68 m2). A közlekedőből nyílik az egyik hálószoba (8,90 m2), valamint a kádas fürdőszoba (5,13 m2), ahol még egy WC található. A nappali egy tágas teraszra (7,07 m2) nyílik, ahol elhelyezhető asztal székekkel, de akár két napozóágy is. A másik hálószoba (13,75 m2) a nappaliból közelíthető meg. Mindkét helyiség a Vörösmarty utcára néz.

További Információk

Költözzön Budapest szívébe a VI. kerületbe a város legnépszerűbb bevásárlóközpontjához a Westend City Centerhez és a tömegközlekedésben kiemelt szerepet játszó Nyugati pályaudvarhoz közel. Élvezze a belvárosi életet egy valódi innovációt nyújtó modern környezetben, a Skyedge okos otthon csomagjainkkal. Élvezze Budapestet testközelből, egy kis sétával könnyen elérhető a Bazilika, az Operaház,Szabadság-tér, a legfelkapottabb kávézók, clubbok, bárok,és parkok. A bulizni vágyóknak sem kell messze menni, hisz azt is könnyen elérheti aki a belvárosban él.

Számtalan tömegközlekedési eszköz a közelben.
M3 metró, 4-6-os villamos, buszok, trolibuszok.
Bővebb információért ajánljuk a Bkk útvonaltervező alkalmazását.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánljuk a MOL Bubi közbringa rendszert, melynek elindításával új fejezet indult a budapesti közösségi közlekedésben. Bárki igénybe veheti a MOL Bubit Budapesten, mely 99 gyűjtőállomásból és 1150 kerékpárból áll.
Igénybe vehető: negyedéves, féléves, vagy éves bérlettel, 24 órás, 72 órás és 7 napos jeggyel, a hét minden napján 0-24 óráig.

. A lakáselválasztó falak 54 dB-es Eu-s hangszigetelési szabványhoz képest, magasabb 68 dB-es terhelést is szigetelnek így biztosítva a hangszennyezés mentes nyugodt élőteret. A nyílászárók 6 légkamrás kivitelben 1,0 W/m2K. A fűtés a földgázról üzemeltetett modern kombi cirkó kazán szolgáltatja. Padlóburkolatok a konyha, fürdőszoba, előszoba, közlekedő helyiségben mázas kerámia. A hálószoba és nappali padlóburkolata laminált, nagy kopás állóságú parketta. Klímaberendezés alap felszereltséggel kerül előkészítésre bel- és kültéri egységnek. A fürdőszobában  ventilátoros szellőző rendszer kerül kialakításra. A konyhában a páraelszívó gép kiállása előkészítve. Riasztó hálózat falba süllyesztet kivitelben kiépítésre kerül.A riasztóberendezést valamint a konyhabútort a lakás műszaki tartalma nem tartalmazza.

Térkép

Budapest, 6 kerület, Vörösmarty utca 75, Magyarország