Vörösmarty utca 75

· Eladó Lakások

Részletek

Tekintse meg lakáskínálatunkat!

Magyarországon az egyik legjobban jövedelmező befektetési forma az ingatlanokba való beruházás, most erre kínálunk igazi otthont keresőknek, vagy komoly beruházás iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan ajánlatokat.

Megújuló környéken a Nyugati Pályaudvar szomszédságában, gyönyörű, felújított épületben, gyalogosan is pár percre az Oktogontól és alig 10 percre a Bazilikától! 29 és 113 m2 közötti befektetésnek is kiváló belvárosi ingatlanokat.

Valódi innováció Budapest belvárosában

Budapest VI. kerületében – gyakorlatilag mindenhez közel – a Vörösmarty utca maga csendességében 2 szint hozzáadásával felújításra kerülő társasházban, 11 új lakás közül választhat melyeket a legmodernebb építészeti megoldásokkal és valódi kényelmi funkciókkal láttunk el.

Társaságunk, a DOMUS Optimus elkötelezett a modern világ vívmányai mellett, így elengedhetetlennek tartjuk, hogy a legújabb innovációkkal szereljük fel az általunk épített otthonokat. Ennek elérése érdekében választottuk a Skyedge.eu által biztosított okos-otthon rendszert. Minden általunk kivitelezett lakás Smart-Home ready tanúsítvánnyal rendelkezik. A lakás egyediségétől válik otthonná, keressen minket a valódi személyiséget kölcsönző okos-otthon megoldásokért.

Lakások az épületben

 

További Információk

Költözzön Budapest szívébe a VI. kerületbe a város legnépszerűbb bevásárlóközpontjához a Westend City Centerhez és a tömegközlekedésben kiemelt szerepet játszó Nyugati pályaudvarhoz közel. Élvezze a belvárosi életet egy valódi innovációt nyújtó modern környezetben, a Skyedge okos otthon csomagjainkkal.

Bevásárlás:
Kisebb és nagyobb élelmiszer-üzletek is megtalálhatóak néhány perces sétával. A közelben található a Westend City Center ahol minden máshoz hozzájuthat, legyen szó ruházati cikkekről, elektronikai eszközökről, vagy csak egy esti mozizásról.

Számtalan étterem és pub kínál szórakozási lehetőséget az erre vágyóknak.

Zöldövezet:
A Vörösmarty utca központi fekvéséből adódóan zöldövezetek is könnyen elérhetőek, a Városliget a Szabadságtér vagy a Eiffel nyújthat felüdülést, de a kirándulni vágyóknak sem kell messzire menniük, hiszen a 4-6-os villamos segítségével 10 perc alatt a Margit-szigetre juthatnak, ahol csodálatos zöld környezetben élvezhetik a természetet.

Kultúra: Budapest kulturálisan legkiemelkedőbb kerületéről beszélünk, amikor a VI. kerületet említjük. A számtalan színházon túl – beleértve a méltán híres Operát is – színvonalas művészeti galériák és szabadtéri rendezvények is színesítik a kerületben lakók és az idelátogatók életét.

Autósoknak:
Autóval könnyen megközelíthető a Szondi utca felől.
A parkolás lehetséges az utcán is vagy a szomszédos Csengery utcában lévő őrzött parkolóban.

Akik nem rendelkeznek gépjárművel:
Pár száz méterre található Nyugati-Pályaudvarról bárhova eljuthat az országban.

A budapesti közlekedés eszközei szinte karnyújtásnyira.
M3 metró és 4-6-os villamos is pár percre,
ahogy buszok, trolibuszok is.

Bővebb információért ajánljuk a Bkk útvonaltervező alkalmazását.

Térkép

Budapest, Vörösmarty utca 75, Magyarország