Budapest központjában kiemelkedő fejlesztés indult el, így már okos otthon technológiákkal felszerelt lakások is elérhetőek azok számára, akik a modern kor vívmányaival szeretnék megkönnyíteni mindennapjaikat és szeretnének csúcs technológiás otthonban élni.

Minőségi, korszerű okos otthon Budapest belvárosában a Domus Optimus ingatlanfejlesztő vállalkozástól.  A IV. kerület dinamikusan fejlődő részén kínálunk kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező okos otthonokat.  Vörösmarty utca 75 projektünk magába foglalja a társasház felújítását 2 szint hozzáadásával, ahol 11 új lakást bocsátunk kínálatra a legújabb innovációkkal és technológiákkal felszerelve. A házautomatizálásnak köszönhetően biztosított a leendő lakó számára a magas fokú kényelem és biztonság. Az egyedi igényeinkhez választható smart home rendszerek segítségével vezérelheti a hőmérsékletet, szabályozhatja a világítást, ellenőrizheti, ki, mikor lép be az ajtón, és a reggeli kávét sem kell többé Önnek elkészíteni. Okos otthonát Budapest szívében a világ bármely pontjáról ellenőrizheti és irányíthatja, elég egy pillantást vetnie okos telefonjára, vagy tabletére.

Kihagyhatatlan ajánlat a komoly beruházás iránt érdeklődőknek, vagy otthon keresőknek. Az okos otthon Budapest megújuló környékén, a főváros szívében található a Nyugati pályaudvar szomszédságában, az Oktogontól és a Bazilikától 10 percre. A zöldövezetek könnyen elérhetőek: a Városliget a Szabadságtér vagy az Eiffel tér gyalog is hamar megközelíthető, de a kirándulni vágyók a Margit-szigetre is eljuthatnak a 4-6 villamos segítségével 10 perc alatt.

További információkat és részletes leírást a Vörösmarty 75 okos otthon projektünkről itt olvashat.