Domus Optimus és a Skyedge.eu munkatársai is egyet értenek abban, hogy az új építésű lakásokat (is) kötelező feltölteni okos-otthon tartalommal.

Skyedge Fibaro HCL

Hogy miért?

A válasz egyszerűen annyi, hogy már itt tart a jövő. Egy okos otthon kezdő csomag a lakás árának kis részét terheli, a gazdaságossági és biztonsági megközelítés mellett olyan sok dologban tudja megkönnyíteni az új tulajdonosok életét, hogy nem érdemes kihagyni a tervezésből.

A Fibaro Micro Skyedge edition-t úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a maga kényelmét okos otthonában, emellett szinte korlátlanul bővíthető legyen mind eszközökkel, mind funkciókkal. Ezáltal azok igényeit is kielégíti, akik új okos-otthonuk megismerése után szeretnék azt minden igényüknek megfelelően kiegészíteni.

Mit tartalmaz a Fibaro Micro Skyedge edition?

Starter Kit

Csomagunk tartalmaz egy Fibaro Starter Kit-et, mely magában foglalja a okos otthon “eszét” és a legfontosabb érzékelőkből egy válogatott összeállítást, valamint egy programozható konnektort.

A Fibaro gyári Starter összeállításán felül Micro csomagunkba szakembereink nyomására további eszközök is helyet kaptak. A Skyedge edition figyelve az egyéni igényekre 6db szabadon választható vezérlést biztosító modult tartalmaz. (modulokról bővebben)

 

 

Szakmai partnerünk

A Domus Optimus és a Skyedge.eu hivatalos szakmai partnerre a Smartme Kft. a Fibaro eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója.