Úgy alakítottuk ki Comfort csomagunkat, hogy új otthonában a Micro csomagunkban bemutatott alapokból kiindulva érjük el a szinte mindenre kiterjedő automatizálást/okosítást.

Fibaro Comfort

Miben tud többet a Micro csomagnál?

Csomagunk megalkotásakor a legfontosabb célként azt tűztük ki, hogy az okos-otthonoktól elvárható kényelmi funkciókat biztosítsa a lakás minden helyiségében. A micro csomagban megismert alapok itt is szerves részét képezik a rendszernek, de ezúttal kiegészülnek a fűtés és klíma vezérléséhez szükséges modulokkal, valamint integrált riasztórendszert is magában foglal.

Mit tartalmaz a Fibaro Comfort Skyedge edition?

Starter Kit

Ahogy a Micro csomagunkba már megismerhette a Fibaro Otthonautomatikai család erősségét egyszerűsége adja, ezért fontos hogy az alapoknál kezdjük. Basic csomagunk is tartalmazza a Fibaro Starter Kit-et, mely magában foglalja a okos-otthon “eszét” és a legfontosabb érzékelőkből egy válogatott összeállítást, valamint egy programozható konnektort. Ahhoz hogy igazán okos legyen új otthona, a Fibaro Comfort Skyedge edition eszközein keresztül vezérelhet lakásában 3 világítási kört, minden redőnyt, a klímát és a fűtést is, valamint egy teljes körű riasztórendszert is.

 

Szakmai partnerünk

A Domus Optimus és a Skyedge.eu hivatalos szakmai partnerre a Smartme Kft. a Fibaro eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója.