Jelenlét szimuláció

Aggódott már a nyaralás alatt azért, nehogy a távollétében az otthona „mozdulatlansága” feltűnjön és ezért váljon betörők célpontjává? A FIBARO okos otthon rendszerével nyugodtabban nyaralhat: egy random programmal a központi egység véletlenszerű időpontokban kapcsolgathatja sötétedés után a villanyokat az egyes helységekben és a redőnyöket is automatikusan működteti az előre meghatározott beállítás szerint.

Kényelmes távozás

Kényelmes távozás

Távozáskor nem kell körbejárni a lakást, ugyanis a rendszerbe kötött eszközök (lámpák, TV, zene, vasaló, stb) automatikusan lekapcsolnak, miután elhagytuk a lakást.

Távoli ellenőrzés – maximális biztonság

Kellett már visszafordulnia munkába menet félúton, mert nem volt benne biztos, hogy kihúzta-e a vasalót? 

Telefonján távolról is ellenőrizheti, és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket, berendezéseket!

Távollétében csengetnek az otthona kapuján. Korábban érkezett vendég, vagy csak egy futár?

Ezt könnyen kiderítheti, ha telefonján, laptopján megjelenik a kaputelefon kamerájának képe, és akár távolról be is engedheti vendégét.

Okos lakás távoli ellenőrzése
Maximális biztonság

Munkahelyén értesíti okos otthon rendszere, ha mozgást észlel a Fibaro mozgásérzékelő, vagy megszólal a riasztó. Néhány kattintás a telefonján és azonnal megjelennek az otthonába telepített kamerák on-line képei.

Esetleges tűz esetén a FIBARO füstérzékelő fény és hangjelzéssel is riasztja az otthon tartózkodókat, illetve üzenetben értesíti a távollévő családtagokat.Megfelelő beállítás esetén akár a tűzoltókat is értesítheti okos "élő" otthon rendszere.

Kerülje el a tűzvészt a FIBARO füstérzékelője már az extrém hőmérséklet emelkedést is érzékeli és értesítést küldhet Önnek, így még inkább megelőzhető a káresemény.

Esetleges csőtörés, beázás esetén a FIBARO vízérzékelő szintén fény és hangjelzéssel jelzi a nem kívánt víz jelenlétét, illetve értesíti Önt a távollétében. Egy motoros szeleppel kiegészítve még a főcsapot is el tudja zárni a rendszer így mentesítve Önt a kártól.

Fibaro lakásautomatizálás rendszere

Maximális rugalmasság és kompatibilitás

A FIBARO rendszer olyan megoldást kínál, amely nem teszi szükségessé falak bontását – vésését: a miniatürizált vezérlő modulok beépíthetők a hagyományos fali aljzatokba, villanykapcsolók mögé, vagy esetleg a motoros redőny vezérlőkapcsolója mellé. Az eszközök telepítését a SkyEdge.eu képzett szakemberei végzik el Önnek, egyben gondoskodnak arról is, hogy leginkább az Ön személyes igényeire szabják okos-otthonát. 

Könnyen áttelepíthető rendszer!

Megkedvelt "okos-otthon" rendszerét átépítheti, vagy egy másik otthonba magával viheti. Egyszerűen vegye ki a modult, és telepítse át az új helyére, természetesen szakképzett telepítő csapatunk ebben is készséggel áll rendelkezésére. A Z-Wave hálózaton keresztül a rendszer az elemeit áthelyezés után is megtalálja és felismeri.

Mi is az a Z-Wave?

A Z-Wave egy adott rádiófrekvencián működő, egyedi, vezeték nélküli kommunikációs protokoll, mely segítségével a FIBARO eszközök egymás és a központ közötti kommunikációját valósíthatjuk meg.

Z-Wave

Kompatibilitás mobil eszközökkel

A FIBARO okosotthon elemei kompatibilisek az iOS és Android operációs rendszert futtató mobiltelefonokkal és egyéb mobileszközökkel. A FIBARO a különböző gyártók termékei közül közel 300 vezeték nélküli, Z-Wave technológiát használó eszközzel kompatibilis, többek között a jelenleg kapható IP-kamerákkal.

Maximális biztonság

Már van otthon riasztója? A FIBARO okos otthon rendszerébe könnyűszerrel integrálhatóak a már meglévő riasztó rendszerek. Minden eszköz a központi egységtől független működésre is képes. Ha a központi egység megsérül - Pl. tűz esetén - és a rendszer érzékeli, az egyes eszközök függetlenül döntenek, hogy felhúzzák a redőnyöket, kinyitják az ablakokat, beindítják a füstszellőztető rendszert.

Kiváló biztonsági rendszer

Szakmai partnerünk

A Domus Optimus és a Skyedge.eu hivatalos szakmai partnerre a Smartme Kft. a Fibaro eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója.

Fibaro

Fibaro PROFESSZIONÁLIS, MÉGIS GAZDASÁGOS OKOS-OTTHON

Professzionális, mégis gazdaságos okos-otthon

Kényelem

Kényelem

Önre kalibrálva – Hogy életterébe beköltözzön az élet

Csomagjaink

Csomagjaink

Válasszon igényeinek megfelelően csomagjainkból