Mit kap a lakással?

A lakásban korszerű hő és hangszigetelést alkalmazunk, az ideális hőmérsékletről saját szellőztető rendszer, cirkó kazánról üzemeltetett fűtés és rendelhető klíma berendezés gondoskodik. A leendő lakó kényelmét és biztonságát támogatja és opcionálisan választható a smart home rendszer, melynek segítségével vezérelheti a hőmérsékletet, ellenőrizheti, ki, mikor lép be az ajtón, vagy éppen be tudja programozni, mikor készüljön el a reggeli kávé. A prémium kategóriát képviselő német NOLTE gyár konyhabútorát most ajándékba adjuk konyhagépekkel együtt. A közlekedőkbe és mellékhelyiségekbe első osztályú burkolatok kerülnek. Az olasz járólapokból és csempékből saját maga választhat, aki időben leköti lakását. A szobákba magas kopásállóságú laminált parketta kerül. A főbejárati ajtó több ponton záródó minősített biztonsági ajtó, míg a lakáson belül MDF alapanyagú, fóliázott kivitelű ajtók kerülnek beszerelésre. Szinte minden lakáshoz tartozik terasz, erkély vagy franciaerkély.
Hangszigetelés az intelligens lakásokban
Nolte konyhák az okos házakban

Gépesített NOLTE konyhák

A konyha a lakás egyik meghatározó helyisége. Annak érdekében, hogy a tulajdonosa minőségi időt tudjon eltölteni, fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkcionálisan minőségi berendezések és gépek álljanak rendelkezésére. Ezért javasoljuk az ingatlan színvonalához illeszkedő német NOLTE gyárban készült beépíthető konyhabútort (laminált, ABS élzárt ECO "Milano" típus I.-es kategória) amit igény esetén, árkülönbözet mellett biztosítunk vevőink részére. Amennyiben valakinek további igényei lennének, lehetőséget biztosítunk kiegészítő elemek beépítésére, valamint konyhagépek beszerzésére is. Szükség estén belső építészünk is rendelkezésre áll a praktikus és látványos konyha és a lakás megtervezésében, berendezésében.

Fűtés és szellőztetés

A nappaliban és hálószobákban padlófűtés, a konyhában és a fürdőszobában radiátoros fűtés kerül kialakításra, valamint a fürdőszobában ezenfelül törölközőszárítós radiátor kerül beszerelésre. A fűtést a földgázról üzemeltetett 24 kW-os ARISTON vagy hasonló típusú kondenzációs kombi kazán szolgáltatja.A klíma berendezés előkészítését magába foglalja az alap műszaki tartalom, igény esetén a készülék beszerzését és beépítését is biztosítjuk. Alapszerelés alatt értjük a csövek illetve elektromos hálózat kiépítését, illetve a bel és kültéri egység helyének előkészítését.A WC, és a fürdő helységekben lehetőség szerint ablakok valamint ventilátoros szellőző kerülnek kialakításra. A konyhában elszívó géphez a csővezeték csatlakozik. Minden egyes elszívó pont önálló csőrendszerrel kerül kivezetésre.
Önálló csőrendszer az okos lakásokban

Minőségi szaniterek és burkolatok

Burkolat, szaniterek leírása A fürdőszobában, konyhában, étkezőben mázas kerámia burkolat kerül. Öt különböző stílusú olasz minőségi burkolatokból összeállított variációban kínáljuk lakásainkat, de lehetősége van partnerünk széles kínálatából saját ízlése szerint válogatni és összeállítani a burkolatokat. Szükség esetén lakberendező áll rendelkezésre a burkolati terv elkészítéséhez. Fürdőszobák szerelvényezve : - mosdó alatti szekrény. A nappaliban, a hálószobában laminált nagy kopás állóságú parketta.

Okos-Otthon Opciók

Az intelligens házvezérléssel megszűnnek aggodalmaink, elég csak egy pillantást vetni okos telefonunkra, vagy tabletünkre.
Gyakorlatilag bármit irányíthatunk egy okos lakásban, ami elektronikusan működik.
Az okos lakást a mi, saját egyedi igényeink szerint állíthatjuk be.

Tovább olvasok...

Fibaro PROFESSZIONÁLIS, MÉGIS GAZDASÁGOS OKOS-OTTHON

Azért, hogy könnyebben induljon a reggel