Üdvözöljük!

A Domus Optimus  magyar tulajdonú vállalkozás, mely a hazai  ingatlanfejlesztésben széles körű tapasztalattal rendelkező szakembereket és kivitelezőket tömörít magában. Társaságunk minőségi, belvárosi ingatlanfejlesztésekkel foglalkozik; olyan korszerű otthonok megépítését tűzte ki célul, melyek a jövő igényeit hivatottak kiszolgálni. Cégünk figyeli a technológiák uralta világunkban kialakulóban lévő trendeket, ezért a beruházásainkon keresztül megvalósuló lakásokat kérheti Skyedge, okos-otthon csomagjainkkal. Így Ön a jövő otthonába léphet be!

Új otthona már épül

Vörösmarty 75 projektünk építési engedéllyel rendelkezik, kivitelezés alatt áll.

Lakást befektetésnek

Befektetés

Az ingatlan közkedvelt befektetési forma, nem véletlenül. A bérbeadási statisztikákból jól látszik, a budapesti lakások   más befektetések fölötti hozamot, átlagosan évi 6-8%-ot ígérnek. Az értéktartás hosszú távon is garantált.

A főváros frekventált részein jellemzően jó befektetés ingatlant vásárolni. Tökéletesen hasznosíthatóak ezek az otthonok rövidtávú kiadás céljára is. Vannak olyan bérlők, akik kevésbé árérzékenyek, sokkal inkább a kellemes stílus és minőségmeglétét tartják fontosnak, többek közt számukra kínáljuk egyedi megoldásainkat.

Okos-otthon

skyedge.eu okosotthon

Társaságunk, a DOMUS Optimus elkötelezett a modern világ vívmányai mellett, így elengedhetetlennek tartjuk, hogy a legújabb innovációkkal szereljük fel az általunk épített otthonokat. Ennek elérése érdekében választottuk a Skyedge.eu által biztosított okos-otthon rendszert a Smartme Fibaro SE edition-t. Minden általunk kivitelezett lakás Smart-Home Ready tanúsítvánnyal rendelkezik.

A lakás egyediségétől válik otthonná, keressen minket a valódi személyiséget kölcsönző okos-otthon megoldásokért.

közlekedés

Tömegközlekedés

Autósoknak:
Autóval könnyen megközelíthető a Szondi utca felől.A parkolás lehetséges az utcán is vagy a szomszédos Csengery utcában lévő őrzött parkolóban.

Akik nem rendelkeznek gépjárművel:
Számtalan tömegközlekedési eszköz érhető el a közelben. M1 és M3 metró, 4-6-os villamos, buszok (9, 105), trolibuszok (73, 76).
Bővebb információért ajánljuk a 
Bkk útvonaltervező alkalmazását.

Rövid távú, vagy intermoduláris közlekedésre  ajánljuk a MOL Bubi közbringa-rendszert, melynek elindításával új fejezet indult a budapesti közösségi közlekedésben. Bárki igénybe veheti a MOL Bubit Budapesten, mely 112 gyűjtőállomásból és 1286 kerékpárból áll.

Környék

Budapest kulturálisan legkiemelkedőbb kerületéről beszélünk, amikor a V.-VI. kerületeket említjük. A számos színházon túl – beleértve a méltán híres Operát is –, színvonalas művészeti galériák és szabadtéri rendezvények is színesítik ezen kerületekben lakók és az idelátogatók életét. Rengeteg étterem és pub kínál szórakozási lehetőséget az erre vágyóknak. Természetesen a kisebb és nagyobb élelmiszer-üzletek is megtalálhatóak az ingatlan néhány perces sétatávolságában. A közelben található a Westend City Center, ahol minden máshoz is hozzájuthat, legyen szó ruházati cikkekről, elektronikai eszközökről, vagy csak egy esti mozizásról. Azoknak pedig akik egy kis zöldövezeti sétára vágynak vagy egy kis testmozgásra a Margit szigetet ajánljuk ahol rengeteg szabadtéri program várja a kedves idelátogatókat.