A jövő technológiája egyre jobban beépül mindennapi életünkbe, oly módon hogy rövidesen már nem „a jövő technológiájának” fogjuk hívni, hanem egyszerűen csak technológiának. A fejlődésnek köszönhetően egyre jobban elterjednek a távolról is vezérelhető okos otthonok, melyek nagyban fokozzák lakásunk komfortérzetét valamint biztonságát is. A lakásautomatizálással egy falra szerelhető panel (és távirányító) segítségével tudjuk irányítani akár a biztonsági és fűtésrendszert, a világítást vagy éppen az árnyékolást, de akár még a kényelmi és szórakoztató eszközöket is. Gyakorlatilag bármit irányíthatunk egy okos lakásban, ami elektronikusan működik.

Kamerák

Az okos lakást a mi, saját egyedi igényeink szerint állíthatjuk be. Reggel ébredéskor nem kell félálomban a kávékészítéssel bajlódni, mert az már frissen vár bennünket. Indulás előtt nem kell elhúznunk a függönyöket, mert azok automatikusan elhúzódnak a megfelelő időpontban. Hazaérkezéskor nem kell a sötétben tapogatózni a villanykapcsoló után, mert a lakásautomatizálásnak köszönhetően a fények automatikusan felkapcsolódnak, ha hazaérünk a munkából, iskolából. A távvezérlővel beállíthatjuk, hogy az okos otthon bizonyos helyzetekben, vagy események bekövetkezése esetén, mit tegyen. Remek példa erre, hogy a redőnyök vihar esetén legyenek lehúzva, vagy az öntözőrendszert bizonyos hőmérséklet fölött kapcsoljon be.
A legtöbb okos otthon rendszer okostelefonról vagy tabletről is irányítható, így akkor is adhatunk lakásunknak utasítást, mikor nem tartózkodunk otthon.

Szakmai partnerünk

A Domus Optimus és a Skyedge.eu hivatalos szakmai partnerre a Smartme Kft. a Fibaro eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója.

Fibaro

Fibaro PROFESSZIONÁLIS, MÉGIS GAZDASÁGOS OKOS-OTTHON

Professzionális, mégis gazdaságos okos-otthon

Kényelem

Kényelem

Önre kalibrálva – Hogy életterébe beköltözzön az élet

Biztonság

Biztonság

Maximális biztonság

Csomagjaink

Csomagjaink

Válasszon igényeinek megfelelően csomagjainkból