Amikor nem vagyunk otthon, bosszantó kétségek verhetnek gyökeret fejünkben: Vajon kihúztam a vasalót? Ugye bekapcsoltam a riasztót? A gyerekek vajon megírják a házi feladatukat, vagy egész nap tv-t néznek? Az intelligens házvezérléssel megszűnnek aggodalmaink, elég csak egy pillantást vetni okos telefonunkra, vagy tabletünkre.

Kamerák

Az intelligens házvezérlésnek köszönhetően összeköthetjük berendezéseinket és eszközeinket otthonunkban, így kommunikálni tudnak egymással és velünk. Bármely eszköz, mely villamos energiával működik, csatlakoztatható az otthoni hálózatra és parancs adható neki akár a világ másik feléről is. Ezek a parancsok kiadhatók hangvezérlés útján, koppintással, távirányítóval, okos telefonnal, vagy akár táblagéppel is; az okos otthona reagálni fog rájuk.

A legtöbb alkalmazás a világításra, otthoni biztonságra, házimozi és szórakoztató rendszerre, illetve a termosztát szabályozására alkalmazható.  Az intelligens házvezérlés alapja az internet kapcsolat. Hordozható okos eszközöknek és az állandó internetkapcsolatnak köszönhetően tudjuk beállítani otthoni tárgyaink és berendezéseink állandó felügyeletét és irányítását.

Vállalkozásunk elkötelezett a technikai forradalom vívmányai iránt. Minőségi, belvárosi ingatlanfejlesztést nyújt cégünk azok számára, akik a jövő otthonába szeretnének belépni. Beruházásainkon keresztül megvalósuló lakásokat kérheti Skyedge, „intelligens házvezérlés” csomagjainkkal.

Szakmai partnerünk

A Domus Optimus és a Skyedge.eu hivatalos szakmai partnerre a Smartme Kft. a Fibaro eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója.

Fibaro

Fibaro PROFESSZIONÁLIS, MÉGIS GAZDASÁGOS OKOS-OTTHON

Professzionális, mégis gazdaságos okos-otthon

Kényelem

Kényelem

Önre kalibrálva – Hogy életterébe beköltözzön az élet

Biztonság

Biztonság

Maximális biztonság

Csomagjaink

Csomagjaink

Válasszon igényeinek megfelelően csomagjainkból